حضور رهبران و فرماندهان مقاومت اسلامی در سالگرد شهادت سردار شهید سید حمید تقوی
جمعی از رهبران و فرماندهان مقاومت عراقی و بحرینی در سومین سالگرد شهادت سردار شهید سید حمید تقوی حضور یافتند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ، مراسم سومین سالگرد شهادت سردار مدافع حرم شهید سید حمید تقوی فر امشب (چهارشنبه 6دی 96) در مجتمع فرهنگی غدیر سپاه پاسداران برگزار شد.
در این مراسم شخصیت هایی همچون سردار محمدرضا نقدی معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه، حامد الجزایری دبیر کل سرایا الخراسانی، علی الیاسری فرمانده گردان های سرایا الخراسانی، راشد الراشدی از رهبران انقلاب بحرین، شیوخ عشایر عراقی و جمعی از فرماندهان و رهبران گروه های مقاومت عراقی و بحرینی و عموم مردم تهرانی حضور داشتند.
ساجده الجبوری:شهید تقوی به یک تاریخ پر افتخار تبدیل شد
ساجده الجبوری از زنان مبارز عراقی در این مراسم در سخنانی گفت که امروز با افتخار در این مراسم حضور پیدا کرده ایم تا از سردار شهید مدافع حرم سید حمید تقوی فر مؤسس سرایا الخراسانی تقدیر کنیم. او با اخلاص و شجاعت و صراحت از مقدسات دفاع کرد و به یک تاریخ پر افتخار تبدیل شد و سنت حسنه سرایا الخراسانی را بنیان نهاد.
راشد راشدی: شهید تقوی را یک الگو برای فعالیت هایم انتخاب می کنم
در ادامه این مراسم راشد راشدی از رهبران انقلاب بحرین در سخنانی بیان کرد: من 3 جلد کتاب پیرامون شهید تقوی تدوین کرده ام. من زندگینامه بسیاری از شخصیت ها را مطالعه کردم اما نمونه و شبیهی مانند شهید تقوی پیدا نکردم.
او در ادامه سخنانش گفت: بسیاری از شخصیت ها برای مسائل دنیوی فعالیت می کنند اما این شهید به خاطر مسائل دنیوی فعالیت نکرد . او علاوه بر اینکه فرمانده بود در خط مقدم بود و اولین نفر خطر را به جان خود می خرید.من به عنوان بحرینی در برابر این مجاهد سر تعظیم فرود میآورم و او را یک الگو برای فعالیت هایم انتخاب می کنم.
خاطره همسر شهید تقوی از نجات جان رهبر انقلاب توسط همسرش
همسر شهید تقوی هم با حضور در روی سن در سخنانی خاطره ای از 35 سال زندگی مشترک با این سردار شهید را این چنین بیان کرد: در 35 سال زندگی مشترک با شهید تقوی ما تابع ایشان بودیم و هر زمانی که هر جایی احساس میکرد اسلام در خطر است در آن جا حضور پیدا میکرد. ما به خاطرمحبت زیادی که به او داشتیم، نمیتوانستیم دوری اش را تحمل کنیم. آخرین باری که میخواست به عراق برود، به او گفت که برای چه به عراق میروی؟ آیا حضورت در آنجا نیاز است؟او ازاین سؤال من ناراحت شد و گفت که «مگر من برای ایران و عراق می جنگم؟ هر جا که اسلام در خطر باشد ما آن جا هستیم و اسلام حد و مرز ندارد.»
همسر شهید تقوی ادامه داد که شهید تقوی انسانی ساده و بی ریا بود و از خودش صحبت نمی کرد. او اواخر کتاب های عرفانی زیاد می خواند. یکبار که من به خانه آمدم دیدم که نشسته و کتاب میخواند. من تلویزیون را روشن کردم و دیدم که فیلم صحبت های حضرت آقا در خصوص دوران دفاع مقدس در حال پخش است که ایشان میگویند که ماشین ما در جبهه به مشکل پیدا کرد و یکی از رزمندگان مشکل ما را حل کرد و ما را نجات داد. همسرم پس از این صحبت گفت که آن رزمنده من بودم.
رونمایی از تندیس یادمان و اثر نقاشی شهید تقوی و همسرش که توسط خانم حسینی کشیده شده بود، رونمایی شد.
برپایه این گزارش, سردار شهید سید حمید تقویفر از مستشاران نظامی ایران در شهر سامرای عراق بود که ششم دیماه سال 1393 بهدست تکتیراندازان داعشی به شهادت رسید. بنابر اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار تقوی در حین انجام مأموریت مستشاری در ارتش و بسیج مردمی عراق برای مقابله با تروریستهای تکفیری و داعش در شهر سامرا و در جوار مرقد مطهر امام عسکری(ع) به شهادت رسیده است. شهید تقوی از فرماندهان قرارگاه رمضان در دوران دفاع مقدس بود که پدر و برادر گرانقدر وی نیز در دوران جنگ تحمیلی به فیض عظیم شهادت نائل آمده بودند.
او در سال 1337 در اهواز به دنیا آمد و در مدارس ابتدایی و راهنمایی منطقه محروم کوت عبدالله درس خواند. برای ادامه تحصیل به دبیرستان سعدی اهواز رفت و در آنجا بود که با آشنایی با مبارزان انقلابی به فعالیتهای سیاسی همراه شهید اسماعیل دقایقی، محسن رضایی و علی شمخانی در گروه منصورون پرداخت. در همان روز نخست جنگ تحمیلی بهعنوان داوطلب اعزام شد و در 8 سال دفاع مقدس حضور فعالی داشت. حاج حمید (شهید تقوی) چون فرزند بزرگ خانواده بود با پدرش ارتباط بسیار صمیمی و خوبی داشت. گرچه خانوادهای 9نفری بودند اما توانست پدرش را جهت حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل تشویق کند. پدر ایشان «سید نصرالله تقویفر» و برادرش «سید خسرو تقویفر» در عملیاتهای خیبر و والفجر8 به شهادت رسیدند.