زندگی نامه شهید حمید پادار
حماسه دفاع مقدس روز به روز بالندهتر شد و جوانان ما چونان کوهی استوار در برابر تهاجم دشمن ایستادند. مقدسترین و با ارزشترین استقامت، دفاع از عقیده است و بدون شک دوران هشت ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از افتخارات بزرگ و بینظیر ایران اسلامی است. شهادت زندگانی جاودانه یافتن است؛ اوج و عروج تعالی است.
شهادت تکامل ایمان و نهایت خلوص قلبهاست. شهادت مردن تحمیلی نیست بلکه انتخاب آزادانه و آگاهانه و خلوت عاشق و معشوق است.
شما میتوانید در ادامه شرح کوتاه زندگی شهیدحمید پادار یکی از شهدای دوران دفاع مقدس را بخوانید:
شهیدحمید پادار نهم خرداد1313 درشهرستان ارومیه ودر محله سید حسین خانباغی به دنیا آمد . درکودکی به نوعی بیماری مسری مبتلا شد که مانع ازپذیرش وی درمدرسه شد .اما با کنجکاوی کودکانه روزها به کنارکلاس درس می رفت تا صدای معلم وبچه ها رااز پشت در بشنود .اولیای مدرسه همین مسأله را نیز تحمل نکردند واو به ناچار تحصیل را رها کرد .
چند سالی دریازار مشغول به کار بود، درشانزده سالگی پدرش را از دست داد. در سال1329 به علت فقدان بضاعت مالی وامکانات تحصیب وعلاقمندی به امورنظامی به استخدام نیروی زمینی ارتش درآمد ودرکادردرجه داری مشغول به کارشد .
پس ازاستخدام فرصت تحصیبل یافت ودر کنار خدمت نظام دردوران شبانه به تحصیل پرداخت وموفق شد سال ششم ابتدایی نظام قدیم را به پایان برساند .درسال1331 درهیجده سالگی با خانم وجیهه اردویی آذر ازدواج کرد.یگان خدمتی اودرنیروی زمینی ارتش واحد مرزبانی بود که وظیفه حراست ازمرزها را برعهده داشت .
به همین دلیل سالها خانه به دوشی را به همراه خانواده درمرزها وسرحدات کشور تجربه کرد وبیشتر درسرحدات شمال غربی وغرب کشوربه خدمت مشغول بود. گروهبان حمید پادار، فردی معتقد به مبانی دینی بود وتلاش می کرد حدود شرعی را رعایت کند ، به همین خاطروقتی با این مسأله مواجه شد که دخترش برای ادامه تحصیل می بایست مانند سایردختران ترک حجاب نماید ، فرزند را از مدرسه بازداشت تا اینکه فرصت مناسبی فراهم شد واودرمدرسه دیگری با رعایت حجاب اسلامی به تحصیل پرداخت .
در سال1344 درپی ادغام تشکیلات مرزبانی نیروی زمینی ارتش درژاندارمری مهاباد انتقال یافت .سرانجام حمید پادار، درشهریورماه سال1360 به عنوان فرمانده نیروهای اعزامی ، به منطقه جنگی گیلانغرب رفت واین زمانی بود که نیروهای بسیجی اعزامی به جبهه ها هنوز فاقد سازماندهی معمول درنیروهای نظامی بودند . و در جریان شکل گیری انقلاب از جمله مبارزان سیاسی ارومیه بشمار آمد و با آغاز غائله مناطق کردنشین، به رزمندگان پیوست در شهرستانهای مهاباد، اشنویه، نقده، پیرانشهر و ارومیه به مقابله با اشرار پرداخت و در سال 1360 به منطقه گیلانغرب اعزام و در حال رزم با دشمن بعثی به شهادت رسید.
منبع:آخرین اخبار